

- Не се притеснявайте, много хора го правят.
- Да, ама тя мисли, че аз и отговарям!

- Ами, синко... загубих един бас.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
За тях няма да ви се налага да висите дълго в кухнята
Тестото се слага да втаса само един час
Ето как стават
Стават буквално за 15 минути, опитайте ги още утре сутринта
Не попиват грам мазнина при пържене
Освен това в тестото се добавя ситно нарязания пресен лук, а по желание може да се добави и магданоз
Защо се казват така ли? Защото всяка мекица е с големината на тигана, в който ги пържа и стига за обилна закуска на един човек
Тези бабини пирожки ще си оближете пръстите
Тестото се получава много меко и нежно, дори след като мекиците са преседели няколко часа на масата
Целите са на мехури и са като памук